KES

Tripel

produk

Beijing KES Biology Technology Co., Ltd.

langkung >>

Ngeunaan
KES

Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. mangrupikeun produsen global alat médis & estetika di Cina, didirikeun taun 1999, daérah pabrik 5000m2, 200+ karyawan, 8 jalur produksi, 18 departemén.

Alat-alat KES ngagaduhan CE, TUV Médis CE, FDA, CFDA, sertifikasi RoHS. Ngawengku IPL SHR, Elight, 808nm Diode Laser, CO2 Laser Fractional, Q Switch Laser, Slimming Body, Cryolipolysis, Lipo Laser, HIFU, Home Use Aesthetic Devices jsb.

warta sareng inpormasi